Een vergadering in Manhattan, een presentatie in Delhi of een seminar in Hongkong: houd overal waar u bent rekening met culturele verschillen en voorkom misverstanden.

De 10 mooiste coworking werkplekken van Europa
De 10 mooiste coworking werkplekken van Europa Ontdek onze selectie van de mooiste coworking werkplekken van Europa voor een geslaagde zakenreis
Bezoek tijdens uw zakenreis naar Barcelona zeker ook de stad
Bezoek tijdens uw zakenreis naar Barcelona zeker ook de stad! Verken tijdens uw verblijf deze culturele en bruisende stad met haar architectonische wonderen en lokale specialiteiten.
Ook binnen de Benelux houdt u best rekening met cultuurverschillen!
Ook binnen de Benelux houdt u best rekening met cultuurverschillen!
Zakelijke etiquette: het geheim achter een succesvolle zakenreis in China
Zakelijke etiquette: het geheim achter een succesvolle zakenreis in China Enkele praktische tips over het correcte, of te vermijden, gedrag om uw onderhandelingen en aanpak te doen slagen
Een verblijf in het Midden-Oosten in het kader van een zakenreis
Een verblijf in het Midden-Oosten in het kader van een zakenreis Hier enkele adviezen om zo goed mogelijk om te gaan met de cultuurverschillen tijdens uw zakenreizen in het Midden-Oosten.
Geniet ook tijdens een zakenreis van Brussel
Geniet ook tijdens een zakenreis van Brussel Ga tijdens uw zakelijk verblijf op ontdekking in deze Europese hoofdstad: cultuur, wandelingen en een avondje (of twee) stappen
culinaire specialiteiten benelux
Ontdek onze culinaire specialiteiten in de Benelux Mosselen met frietjes, aardappelpuree, verschillende kazen of koninginnehapjes, ontdek de verschillende typische gerechten van de Benelux tijdens uw zakenreizen.
Bezoek ook Sao Paulo tijdens uw zakenreis
Bezoek ook Sao Paulo tijdens uw zakenreis Ga tijdens uw zakelijk verblijf op ontdekking in deze iconische stad van Brazilië: cultuur, wandelingen en een avondje (of twee) stappen staan op de agenda.
De vijf mooiste stations van Europa
De vijf mooiste stations van Europa Als u op een van deze vijf bijzondere stations wat tijd over hebt voordat u de trein moet pakken, Zal u niet teleurgesteld zijn door deze bijzondere stations.
Duitsland de zakencultuur
Duitsland: de zakencultuur Tussen de lokale cultuur en het internationale ontdek hoe u uw zakenrelaties onderhoud
Zakenreis naar Dubai wat kunt u verwachten
Zakenreis naar Dubai: wat kunt u verwachten? Onze tips voor een geslaagde zakenreis naar Dubai, op het kruispunt van moderne ontwikkelingen en traditionele cultuur
Vergadering in New York of San Francisco
Vergadering in New York of San Francisco Al onze tips om de subtiele Amerikaanse eigenaardigheden te leren kennen om een perfecte presentatie Made in the USA te houden.
Zakenreis naar Tokio
Zakenreis naar Tokio Tips en succesvolle manieren om de Lokale cultuur van Japan te respecteren
5 dingen die u moet doen in Bangkok
5 dingen die u moet doen in Bangkok Bezichtigingen, bijzondere ervaringen, uitkijkpunten...in de Thaise hoofdstad hoeft u zich nooit te vervelen.
Singapore een gastvrije metropool
Singapore, een gastvrije metropool Lees ons artikel over Singapore: een populaire bestemming bij ondernemers die er graag zaken willen doen.
Bezoek New York in 3 dagen
Bezoek New York in 3 dagen Ga op ontdekkingstocht in New York! Ontdek in slechts 3 dagen alle plekken die u in de Big Apple moet gezien hebben. Cultuur, een wandeling en een avondje uit.

    WAAROM HET EEN GOED IDEE IS OM VOOR UW ZAKENREIZEN MET ONS IN ZEE TE GAAN

    ACCOROTELS BIEDT BIJ MEER DAN 4.100 HOTELS WERELDWIJD DE BESTE VOORWAARDEN.
    ZO HOUDT U EFFECTIEVER GRIP OP UW REISBUDGETTEN EN ZAKENREIZEN.