De 10 mooiste coworking werkplekken van Europa

Ontdek onze selectie van de mooiste coworking werkplekken van Europa voor een geslaagde zakenreis

< Terug naar de blog Travel Style
Design en casual inrichting, online high-tech voorzieningen, levendige ontmoetingsplaatsen … De nieuwe generatie hotels hebben goed begrepen dat het ontwerpen van coworking* werkplekken in hun eigen zaak aan de huidige vraag van zakenreizigers voldoet.
Dit zijn 10 adressen in Europa die de moeite waard zijn …

Hotel Schani, Wenen

Als coworking hotel is Hôtel Schani een voorbeeld. In Europa heeft dit hotel deze trend ontwikkeld door in april 2015 hun Weens salon volledig samen te voegen en open te stellen voor zakenmensen. Hier is alles mogelijk, zelfs contact maken met andere reizigers op doorreis met dezelfde interesses.

Mama Works, Lyon

Het design hotelketen Mama Shelter is ook met coworking ruimtes begonnen onder de vlag van “Mama Works”. De eerste werkplek ging dit jaar in Lyon open. Het aanbod is compleet: hightech en verstelbare vergaderzalen, onbeperkt warme dranken bar, design boetiek met bureauaccessoires en zelfs fietsen ter beschikking.

The Curtain, Londen

Gun uzelf een werksessie bij The Curtain in Londen voor een unieke ervaring. Deze « so British » privéclub heeft op de benedenverdieping een volledige coworking werkplek geopend voor flex werkers in een uiterst creatieve werksfeer.

Hotel Indigo, Berlijn

Berlin Centraal gelegen in het historisch en artistiek centrum van Berlijn bevindt zich Hotel Indigo met hypermodern en professioneel materiaal dat u kantoorruimte comfort bezorgt, maar dan in een hotel. Vergaderzalen, computers ter beschikking, koerierdiensten, enz.

Nomad Hotel, Roissy

Een hotel waar alles aanpasbaar is, waar volledig open ruimtes uitnodigen tot samen werken, waar aanwezige USB-poortens u steeds en overal toelaten om gegevens te wisselen.

The Hoxton, Amsterdam

Vind in hartje Amsterdam de volledige atmosfeer van Nederland terug in de werkplekken van The Hoxton. Zalen badend in natuurlijk licht, aanpasbare vergaderruimtes tot 20 personen, warme dranken en huisgemaakte gebakjes, een ontspanningsruimte…

9Hotel Sablon, Brusssel

Dichtbij het Centraal Station van Brussel heeft 9Hotel Sablon een elegante, hypergeconnecteerde en gemeenschappelijke werkplek.
Het extraatje? Bar, zwembad en sauna zijn ook inbegrepen om na het harde werk heerlijk te ontspannen.

25Hours Zurich West, Zurich

Een op en top design en kleurrijk hotel, centraal gelegen in het artistieke centrum van Zurich, dat werkplekken in de lobby en vergaderzalen voor belangrijkere evenementen heeft.

Nextdoor, Parijs, Lyon, enz.

Meer flexibiliteit en digitalisering, een betere levenskwaliteit op het werk, een oplossing voor professionele flex werkers … Ontstaan uit de alliantie tussen Bouygues en Accor zal Nextdoor eind dit jaar 8 locaties hebben in Frankrijk en 80 vestigingen in Europa tegen 2022.
Deze nieuwe gemeenschappelijke werkplekken laten u toe in een open ruimte te werken, te profiteren van de gebruiksvriendelijkheid, maar ook van het door coworking aangeboden netwerk, en dit allemaal zonder engagement! U betaalt alleen de tijd die u nodig hebt. Coworking per dag of het huren van een vergaderzaal, met Nextdoor is alles mogelijk … 

Gepubliceerd door Magali op 06/12/2019 Copyright : © Yuri_Arcurs *Coworking: een vorm van werkorganisatie waar werkplekken worden gedeeld en uitwisselingen aangemoedigd.

MOGELIJK OOK INTERESSANT VOOR U:

Duitsland: de zakencultuur

Tussen de lokale cultuur en het internationale ontdek hoe u uw zakenrelaties onderhoud

Vergadering in New York of San Francisco

Al onze tips om de subtiele Amerikaanse eigenaardigheden te leren kennen om een perfecte presentatie Made in the USA te houden.

Onze mooiste hotels aan de Atlantische kust

Ontdek de beste hotels van Accor aan de Atlantische kust Van Montreal tot Biarritz: onze selectie van tien van de meest prestigieuze hotels aan zee

< Terug naar de blog Travel Style