Wat is er nieuw op het gebied van zakenreizen?

< Terug naar de blog Travel Style
Wat zijn de nieuwe trends, en de laatste grote technische ontwikkelingen die het dagelijkse leven van een zakenreiziger gaan veranderen, onder andere wat betreft wifi aan boord, maar ook paspoorten en visums, die deuren openen.

De zakenreismarkt is op veel aspecten gegroeid de laatste jaren. Met de innovaties en de komst van nieuwe spelers, is het belangrijk zich te onderscheiden om de zakenreizigers een intense reisbeleving te bieden. Lilian Roten, Vice President Brand Management Swissôtel en Pullman, gaat ons dit nauwkeurig uitleggen. En nu we het toch hebben over beleving; volgens het onderzoek van OnePoll/Lastminute.com, is voor Europese reizigers (46%) connectiviteit, zoals toegang tot gratis wifi, een steeds terugkerend knelpunt. Tegenwoordig is een in-flight internetverbinding dan wel mogelijk, maar weinig vliegtuigmaatschappijen in Europa bieden een goede mobiele verbinding tijdens een vlucht. Dit in tegenstelling tot de Verenigde Staten, die hierin al veel verder zijn. Zal in het jaar 2019 eindelijk een grote vlucht gemaakt worden op dit gebied?

Het biometrische paspoort, dat ongeveer 15 jaar bestaat, heeft ervoor gezorgd dat we minder tijd kwijt zijn op het vliegveld. Tegenwoordig zijn er over de hele wereld zo’n 1 miljard elektronische paspoorten in omloop, uitgegeven door meer dan 120 verschillende landen. Een goede gelegenheid om te kijken naar de nieuwe ontwikkelingen op gebied van deze onmisbare documenten voor een zakenreiziger: paspoorten en visums.  

Inhoud:

Artikel 1:
In-flight internetverbinding: klaar voor de grote vlucht? Wat zijn de vorderingen van deze belofte, die nog steeds niet overal waargemaakt is, ondanks de vele aankondigingen.

Artikel 2:
Paspoort en visum, de nieuwe ontwikkelingen. Hoe staat het met het ePaspoort, en schijnwerper op de nieuwe visums    

Artikel 3:
Interview met een expert van een merk van de groep gespecialiseerd in zakenreizen (Pullman), over de kenmerken van het aanbod die beschikbaar zullen zijn.

Gepubliceerd door Thi bao op 03/06/2019 Copyright : © Guvendemir
< Terug naar de blog Travel Style