Heeft uw bedrijf de handen vol aan het regelen van zakenreizen? Reserveringen, onkosten, facturering en tarieven…. Bekijk onze handige tips en oplossingen om de reizen van uw medewerkers efficiënt te organiseren.

In-flight internetverbinding klaar voor de grote vlucht
In-flight internetverbinding: klaar voor de grote vlucht? Balans opmaken van de vorderingen van deze belofte van in-flight internetverbinding. Zal wifi echt standaard worden?
Wat is er nieuw op het gebied van zakenreizen
Wat is er nieuw op het gebied van zakenreizen?
Human Ressources: hoe kunnen road warriors blijvend gemotiveerd worden
Human Ressources: hoe kunnen ‘road warriors’ blijvend gemotiveerd worden? HR-tips om enthousiasme te creëren, en zo de toegevoegde waarde van de onderneming verhogen
Moet de travel manager ‘open booking’ tegengaan
Moet de travel manager ‘open booking’ tegengaan? Mogen medewerkers het reisbeleid van de onderneming omzeilen?
Managers - Reizigers hoe kunnen zakenreizen het beste beheerd worden
Managers & Reizigers: hoe kunnen zakenreizen het beste beheerd worden?
Zakenreis & handicap: nieuwe oplossingen
Zakenreis & handicap: nieuwe oplossingen De weg is nog lang, maar sommige diensten maken reizen voor mensen met een beperking toch al wat comfortabeler …
MKB Travel manager of TMC
MKB: Travel manager, of TMC? Wat is een goede, voordelige en rendabele oplossing voor kleine bedrijven om zakenreizen te beheren?
AVG een revolutie voor een betere ontwikkeling
AVG: een revolutie voor een betere ontwikkeling? Hoe kan het streven naar steeds meer personalisatie gecombineerd worden met de recente implementatie van de AVG?
De winnende combinatie van à la carte hotels
De winnende combinatie van à la carte hotels De hotelgasten zijn steeds meer op zoek naar unieke, en à la carte ervaringen. Hoe hebben de hoteliers zich aangepast om aan deze verwachtingen te kunnen voldoen?
Welke zakenreiziger bent u
Welke zakenreiziger bent u? Generatiekloof en profielverscheidenheid, stuk voor stuk factoren die geheel andere behoeften genereren. Hier enkele aanwijzingen om ze te herkennen.
Is personalisatie de toekomst van zakenreizen
Is personalisatie de toekomst van zakenreizen?
Hoe zien zakenreizen er in de toekomst uit
Hoe zien zakenreizen er in de toekomst uit? De nieuwe technologieën veranderen continu de reiservaring. Een overzicht van wat de reigers te wachten staat in de komende jaren.
Op zakenreis in de winter: vijf tips om vlot de kou te trotseren
Op zakenreis in de winter: vijf tips om vlot de kou te trotseren
zakenreizen KMO
Hoe kunnen micro-ondernemingen en KMO’s hun zakenreizen optimaliseren? Verplaatsingen van werknemers vertegenwoordigen een belangrijke uitgavenpost en een aanzienlijke uitdaging voor kleine en middelgrote ondernemingen.
Is duurzamer zakenreizen mogelijk?
Is duurzamer zakenreizen mogelijk? Duurzamere oplossingen hiervoor bestaan en we stellen er graag enkele aan u voor.
Nieuwe manieren van betalen vergemakkelijken het reizen
Nieuwe manieren van betalen vergemakkelijken het reizen En als u nu eens de allernieuwste digitale tools zou gebruiken voor het afhandelen van uw uitgaven tijdens professionele verplaatsingen?
Hoe het ROI van zakenreizen optimaliseren
Hoe het ROI van zakenreizen optimaliseren? De soms noodzakelijke verplaatsingen van werknemers zijn een belangrijk kostencentrum. Daarom is het van cruciaal belang om ze voor het welzijn van iedereen optimaliseren.
Blockchain, Machine learning
Blockchain, Machine learning: wat zijn de veranderingen voor 2018? Waarom zoveel belang hechten aan deze technologieën? Hoe gaan ze zakenreizen verder ontwikkelen? We leggen het u nader uit.
itv markus keller
Geheimen van een manager die voortdurend op zakenreis is Interview met Markus Keller, een frequente zakenreiziger: hij stelt zijn dagelijks leven voor en geeft tips om de «zakenreis» uitdaging aan te gaan en efficiënt te blijven.
EVP 2018
EVP 2018: de trends van 2017 zetten door De barometer van dit jaar heeft het vooral over veiligheid en ervaring van de reiziger; hier onze samenvatting
Uw gegevens op reis: veiligheid voor alles!
Uw gegevens op reis: veiligheid voor alles! In een wereld die steeds vaker online is, u voorzichtig te zijn met uw gegevens tijdens professionele reizen . Dit zijn onze tips!
De verwachtingen van vrouwen tijdens zakenreizen
De verwachtingen van vrouwen tijdens zakenreizen Ze moetennet zoveel reizen als hun mannelijke collega’s, maar hoe zit het met hun verwachtingen en vereisten?
De voordelen om uw vergaderingen en evenementen in alternatieve steden te organiseren
Alternatieve bestemmingen in de Benelux De voordelen om uw vergaderingen en evenementen in alternatieve steden te organiseren
Professioneel reizen en Millennials
Professioneel reizen en Millennials Ontdek hoe de verwachtingen en levenswijzen van Millennials stapsgewijs zakenreizen veranderen
Elf tips voor uw onderhandelingen in Italie
Elf tips voor uw onderhandelingen in Italië Ontdek alle gebruiken waarmee u uw Italiaanse onderhandelingstechnieken kunt verbeteren
Hoe kunt u de uitgaven van uw werknemers beheren
Hoe kunt u de uitgaven van uw werknemers beheren? Wanneer een werknemer op zakenreis gaat, brengt dat allerlei kleine bijkomende kosten met zich mee. Hier vindt u enkele tools om deze te beheren.
Een goede bescherming voor uw werknemers
Een goede bescherming voor uw werknemers Aanslagen, epidemieën, ongevallen: bescherm uw werknemers in het buitenland goed.

    WAAROM HET EEN GOED IDEE IS OM VOOR UW ZAKENREIZEN MET ONS IN ZEE TE GAAN

    ACCOROTELS BIEDT BIJ MEER DAN 4.100 HOTELS WERELDWIJD DE BESTE VOORWAARDEN.
    ZO HOUDT U EFFECTIEVER GRIP OP UW REISBUDGETTEN EN ZAKENREIZEN.