Tijd over tussen vergaderingen of vluchten? Bekijk onze tips om nog meer uit uw zakenreis te halen.

Bagage- kluizen en vervoer wat te doen met bagage
Bagage- kluizen en vervoer: wat te doen met bagage? Tijdens zakenreizen is onze bagage vaak extra gewicht bij het bezichtigen van een stad. Zie hier de oplossingen die u ter beschikking heeft.
Bagage de touwtjes in handen en vrij hebben
Bagage: de touwtjes in handen (en vrij) hebben Voor deze, meestal, bron van stress bestaan tegenwoordig oplossingen om niet te veel om handen te hebben, en zijn bagage te traceren (of niet) tijdens deze zakenreizen.
Een origineel hotelaanbod om de generatie Y aan te trekken
Een origineel hotelaanbod om de generatie Y aan te trekken Hotels renoveren en innoveren voor de zakenreizigers van deze generatie y.
De lifestyle hotels: nieuw eldorado voor zakenreizen
De lifestyle hotels: nieuw eldorado voor zakenreizen Ontdek de strategieën van deze nieuwe hotels, die zich steeds vaker in een stedelijke omgeving vestigen om ook de buurtbewoners aan te trekken.
Kunst viert hoogtij in hotelketens
Kunst viert hoogtij in hotelketens. Ontdek de strategieën van deze nieuwe hotels, die zich steeds vaker in een stedelijke omgeving vestigen om ook buurtbewoners aan te trekken.
De nieuwe hotels, aangename locaties voor zakenreizigers
De nieuwe hotels, aangename locaties voor zakenreizigers Om zich aan te passen aan de behoeften die steeds grotere personalisatie vragen, en de verwachtingen die steeds specifieker worden, hebben hotelketens hun aanbod opnieuw uitgevonden en aangepast
Interview met Pullman VP Brand Management Lilian Roten
Interview met Pullman’s VP Brand Management: Lilian Roten Pullman is een bekend merk met een sterk aanbod voor zakenreizigers. Ontdek hoe het merk de grens tussen werk en vrije tijd heeft weten te vervagen, om het beste van beiden te kunnen bieden.
Paspoort en visum de laatste ontwikkelingen en balans opmaken
Paspoort en visum: de laatste ontwikkelingen en balans opmaken Wat zijn de laatste ontwikkelingen voor deze onmisbare documenten, waar zakenreizigers dagelijks mee te maken hebben?
Luchtvaartmaatschappijen evaluatie jaar 2018
Luchtvaartmaatschappijen: evaluatie jaar 2018 Bij zakenreizen is de reis zelf een belangrijk aspect, en de luchtvaartmaatschappijen proberen elkaar de loef af te steken met de beste oplossing: tijd om de balans op te maken, en te kijken wat het beste heeft gewerkt.
Hotel dagkamer verblijven: een steeds populairdere oplossing
Hotel dagkamer verblijven: een steeds populairdere oplossing Onverwachts een vergadering? Opperste concentratie nodig? Even rust? Het aantal beschikbare hotelvoorzieningen voor ‘’day use’’ zijn in opkomst.
4 originele manieren om door de Benelux te reizen
4 originele manieren om door de Benelux te reizen Luchttaxi, VIP-autocar, privé chauffeur, trein in businessmodus … De zaken staan niet bepaald stil wat professionele verplaatsingen betreft.
4 redenen om uw seminar aan zee te organiseren
4 redenen om uw seminar aan zee te organiseren
Waar andere zakenreizigers ontmoeten in Brussel, Luxemburg en Amsterdam?
Waar andere zakenreizigers ontmoeten in Brussel, Luxemburg en Amsterdam? Deze steden krijgen heel wat internationale reizigers op bezoek! Zie hier 3 manieren om de uitwisseling tussen twee vergaderingen door of tijdens een ‘’afterwork ‘’te bevorderen en je netwerk uit te breiden…
Leuke ideeën om business en vrijetijd te combineren op reis
Leuke ideeën om business en vrijetijd te combineren op reis in de Benelux Reizen voor het werk of voor uw plezier, moet u echt kiezen? Helemaal niet...
Bereid uw zakenreis eenvoudig voor
Bereid uw zakenreis eenvoudig voor Ontdek het door-to-door concept dat de voorbereiding van uw professionele reizen eenvoudiger maakt
De koffer inpakken voor een zakenreis
De koffer inpakken voor een zakenreis Lees onze tips om uw koffer zonder zorgen in te pakken voor een geslaagde zakenreis.
Vijf luchthavens waar u graag een g tussenstop maakt
Vijf luchthavens waar u graag een g tussenstop maakt Urenlang op een luchthaven op een aansluiting wachten zou wel eens euk kunnen worden
Zakenreis vijf bijzondere hotels in Frankrijk
Zakenreis: vijf bijzondere hotels in Frankrijk Een droomlocatie, uiterst comfortabele kamers, een unieke omgeving en eersteklas service: dit zijn echt heel bijzondere hotels
Zeven punten voor een geslaagde zakenreis
Zeven punten voor een geslaagde zakenreis Bereid uw reis zo voor dat u zonder zorgen kunt vertrekken
Sporten en reizen: een gouden duo
Sporten en reizen: een gouden duo Ontdek hoe u de ene na de andere zakelijke bespreking voert en toch in vorm blijft.
New York, paradijs voor foodies
New York, paradijs voor foodies Lees hier onze tips voor een typisch New Yorkse zakenlunch in stijl.
Onze mooiste hotels aan de Atlantische kust
Onze mooiste hotels aan de Atlantische kust Ontdek de beste hotels van Accor aan de Atlantische kust Van Montreal tot Biarritz: onze selectie van tien van de meest prestigieuze hotels aan zee
Azië: ster in technologische innovatie
Azië: ster in technologische innovatie Ontdek hoe Azië de hightech- en innovatiemarkt domineert.

    WAAROM HET EEN GOED IDEE IS OM VOOR UW ZAKENREIZEN MET ONS IN ZEE TE GAAN

    ACCOROTELS BIEDT BIJ MEER DAN 4.100 HOTELS WERELDWIJD DE BESTE VOORWAARDEN.
    ZO HOUDT U EFFECTIEVER GRIP OP UW REISBUDGETTEN EN ZAKENREIZEN.