Profiteer tijdens uw zakenreizen van voorkeurstarieven op uw verblijf. Op onze pagina vindt u verdere informatie
De klantcode (SC, SCP, AS, IA….) is de gebruikersnaam waarmee u zich bij Accor identificeert. De toegangscode is een extra identificatiemiddel om de vertrouwelijkheid van uw contracten te waarborgen. Als u beide codes invoert, krijgt u toegang tot de verschillende contracten die u - of uw bedrijf - met Accor heeft gesloten.
Deze codes moeten op de identificatiepagina worden ingevuld om: toegang te krijgen tot uw voorkeurstarieven bij meer dan 4000 hotels.
Klik op de helpknop «Contact» en vul de velden in om hulp te krijgen.
Mogelijk is het aanmaken van uw account nog niet afgerond. Probeer het morgen nog eens. Als u dan nog steeds een foutmelding krijgt, verzoeken we u op de helpknop «Contact» te klikken en de velden in te vullen om hulp te krijgen.
Afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel is het mogelijk dat uw voorkeurstarief niet beschikbaar is op de gevraagde data.
Wanneer u een zoekopdracht uitvoert, zijn uw voorkeurstarieven herkenbaar aan het Chaindiscount-pictogram.
Om van uw voorkeurstarieven te kunnen profiteren, hoeft u bij het maken van uw reservering slechts uw klantcode (SC, SCP, AS, AI, enz.) en uw toegangscode te vermelden:
De klantcode (zoals SC, SCP, AS of IA) is een code waarmee u als klant geïdentificeerd wordt bij Accor. De toegangscode is een extra identificatie, waarmee we de vertrouwelijkheid van uw gegevens kunnen waarborgen. Met het oog op de beveiliging wordt deze toegangscode elk jaar gewijzigd. Na het invoeren van deze twee codes Heeft u toegang tot de verschillende contracten die door u of uw bedrijf met Accor zijn afgesloten.
Om een kamer tegen uw speciaal overeengekomen tarieven te boeken moet u de klantcode (zoals SC, SCP, AS of IA) en de toegangscode invoeren die in uw contract met Accor worden vermeld.

Om te profiteren van uw speciaal overeengekomen tarieven moet u tijdens het boeken uw klantcode (zoals SC, SCP, AS of IA) en uw toegangscode opgeven:

Zodra u uw klantcode (zoals SC, SCP, AS, IA) en uw toegangscode hebt ingevoerd, Heeft u automatisch toegang tot alle speciaal overeengekomen tarieven van uw verschillende bedrijfscontracten.
Afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel is uw speciaal overeengekomen tarief mogelijk niet beschikbaar op de gewenste data.

Bij het uitvoeren van een zoekopdracht kunt u uw zakelijke tarieven als volgt herkennen:

 • aan het pictogram Negotiated rate, dat de favoriete hotels van uw bedrijf op de belangrijkste bestemmingen aangeeft,
 • aan het pictogram Chain discount, voor de tarieven die voor uw bedrijf gelden op grond van een algemene overeenkomst voor uw secundaire bestemmingen,
 • of aan de naam van de aanbieding die naast het tarief op het scherm wordt weergegeven.
Dit pictogram verwijst naar hotels die een speciaal overeengekomen tarief bieden dat is afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf voor uw belangrijkste bestemmingen.
Dit pictogram verwijst naar een algemene aanbieding, waaraan hotels wereldwijd meedoen en waarmee u speciale tarieven krijgt voor al uw secundaire bestemmingen (naast het aanbod op maat voor uw belangrijkste bestemmingen).
Voor elke contractverlenging kunt u contact opnemen met uw sales medewerker of het Support Office door hier te klikken.
Na invoer van uw klantcode (SC, AS,....) en uw toegangscode kunt u het type en nummer van de kaart invoeren. Op basis van deze gegevens wordt u herkend en Heeft u, indien van toepassing, toegang tot de bijbehorende speciale tarieven en voorwaarden.
Per reservering kunt u drie kamers in hetzelfde hotel en op de dezelfde data boeken.
Aan de hand van de voorwaarden voor het tarief wordt bepaald of een creditcard verplicht is bij het boeken.
Ja, het is mogelijk om een bevestiging per e-mail of sms te ontvangen.
Als u een boeking wilt wijzigen, moet u deze annuleren en vervolgens opnieuw een kamer boeken. Controleer goed of er nog kamers beschikbaar zijn voordat u een boeking annuleert. Klik hier om een boeking te annuleren.

Om het uzelf makkelijker te maken!

In uw account vindt u al uw id's en boekingen en kunt u uw verblijf tot in detail op uw wensen afstemmen.

 • u wint tijd en het boeken verloopt veel eenvoudiger: u bent meteen aan het begin van de boeking bekend en hoeft niet meer uw klantcode en contractnummer in te vullen om toegang te krijgen tot uw speciaal overeengekomen tarieven.
 • u kunt uw eigen pagina aanpassen aan uw voorkeuren.
 • u ontvangt een nieuwsbrief met aanbiedingen en profiteert van de meest gunstige tarieven.
 • u profiteert van exclusieve aanbiedingen en voordelen
 • u ontvangt een bevestiging van uw boeking per sms
Maak een account
Dat gaat makkelijk, snel en 100% online! Klik hier om een account te maken. Ook kunt u op onze site een account maken via de knop Maak een account rechtsboven op het scherm. Voer uw e-mailadres in en klik op Registreren.
Klik hier. Als u uw e-mailadres invoert, ontvangt u een e-mailbericht waarin u wordt gevraagd uw wachtwoord te wijzigen.

Klik hier. Voer uw e-mailadres of het nummer van uw ALL-kaart in, voer uw wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Daarnaast Heeft u op onze site altijd toegang tot uw account via de knop Inloggen rechtsboven op het scherm.

De persoonsgegevens in uw account kunt u als volgt wijzigen:

 1. Klik op Inloggen om naar uw account te gaan
 2. Voer uw e-mailadres of het nummer van uw ALL-kaart en uw wachtwoord in
 3. Selecteer de rubriek Mijn profiel
 4. Ga naar Persoonsgegevens
Let op: Met het oog op de beveiliging is het niet mogelijk om de voor- en achternaam en de aanspreektitel te wijzigen. Wanneer er iets in uw situatie verandert, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

De ALL PLUS Voyageur-kaart is een abonnementskaart voor reizigers die frequent in hotels van de Accor-groep overnachten.

Deze biedt kortingen en voordelen voor elk verblijf in hotels van de merken: Sofitel, SO/, Sofitel LEGEND, Grand Mercure, MGallery, Mondrian, Mövenpick, Pullman, Adagio, Hipark by Adagio, Mercure, Novotel, The Sebel, Tribe,Adagio Access, greet, ibis en ibis Styles, wereldwijd.

Deze biedt ook kortingen bij onze partner Europcar.

Bezoek voor meer informatie de speciale pagina op onze website via de volgende link.

Ja. De ALL PLUS Voyageur-kaart is een individuele kaart voor reizigers frequente reizigers, ongeacht of zij om persoonlijke en/of zakelijke redenen reizen.

Bezoek hier de speciale pagina op onze website voor meer informatie of voor aanmelden

Met de ALL PLUS Voyageur-kaart kunt u in meer dan 3800 Accor hotels wereldwijd profiteren van de volgende kortingen:

 • Korting op uw overnachting: in de week tot 5% korting en tot 20% korting in het weekend, zonder voorwaarden voor het beste tarief van de dag.
  De korting is van toepassing op uw accommodatiekosten plus een bijbehorende slaapkamer, op dezelfde datums en in hetzelfde hotel.
 • Korting op catering en drankjes: 10% op uw bestedingen in de restaurants en bars van ibis en ibis Styles hotels, ook als u niet in het hotel overnacht. Behalve minibars en roomservice.
 • Korting op uw autohuur: wereldwijd 20% bij onze partner Europcar.

Naast de kortingen biedt de ALL PLUS Voyageur-kaart u de volgende voordelen:

 • Laat uitchecken: tot 16:00 uur op basis van hotelbeschikbaarheid.
 • Uw slaapkamer is gegarandeerd beschikbaar: tot 3 dagen voor aankomst.
 • Spaar punten: uw loyaliteit wordt beloond met uw deelname aan het programma All – Accor Live Limitless.

ALL – Accor Live Limitless is het loyalty programma van de Accor groep. Het beloont onze gasten op basis van hun bestedingsniveau binnen de deelnemende hotelmerken. De ALL-kaart is persoonsgebonden, gratis en via de kaart is het mogelijk om u in ons loyalty programma te identificeren met uw Statusniveau: Classic, Silver, Gold, Platinum en Diamond.

De ALL PLUS Voyageur-kaart is een jaarlijkse abonnementskaart die u recht geeft op kortingen en voordelen bij de deelnemende merken. Als u lid bent van het loyalty programma ALL Accor Live Limitless, spaart u punten bij uw bestedingen via uw ALL PLUS Voyageur-kaart.

De ALL PLUS Voyageur-kaart kost EUR 199 incl. btw of EUR 165,83 ex btw. Het Franse btw-tarief is van toepassing op het tarief ex btw).

De ALL PLUS Voyageur-kaart is 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.

Om lid te worden van de ALL PLUS Voyageur-kaart:

 • Op onze website Business Travel via de volgende link.
 • Als u meer dan 5 ALL PLUS Voyageur-kaarten wilt kopen: gebruik de link.

Om te verlengen, als u een ALL PLUS Voyageur-abonnee bent of bent geweest, klik hier.

In het hotel, in een van de deelnemende merken van het programma, kunt u worden geholpen bij de aanmelding of de verlenging van uw lidmaatschap.

Uw ALL PLUS Voyageur-kaart wordt binnen 10 tot 15 werkdagen per post bezorgd. Terwijl u wacht op de ontvangst van uw kaart, kunt u boeken vanaf het moment dat de betaling is gevalideerd door het kaartnummer in te voeren dat u in de bevestigingsmail van de registratie werd toegezonden.

Als u in een van onze hotels overnacht voordat u de kaart ontvangt, vergeet dan niet systematisch uw accountnummer te vermelden bij uw reservering en wanneer u in het hotel aankomt om de ALL – Accor Live Limitless punten te sparen die overeenkomen met uw uitgaven.

Als u uw kaart niet ontvangt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Als u uw kaart verlengt, behoudt u hetzelfde ALL PLUS Voyageur-kaartnummer. U kunt blijven boeken met dit nummer.

Om van uw kortingen en voordelen van uw accommodatie te profiteren:

 • Als u op onze website all.accor.com boekt, logt u in op uw klantenruimte met uw e-mailadres en wachtwoord of voert u uw ALL PLUS Voyageur-kaartnummer in het vakje "Reizigers /Loyaltykaart of abonnement" op de homepage van onze website in.

 • Via onze telefonische reserveringsservice of via het hotel als u telefonisch boekt: vermeld uw ALL PLUS Voyageur-kaartnummer.

U moet bij aankomst in het hotel uw geldige kaart tonen.

Om te profiteren van uw 20% korting bij onze partner Europcar: ga via deze link naar uw persoonlijke ruimte, of rechtstreeks naar de website van onze partner door ALL PLUS Voyageur te selecteren in het veld "Lidmaatschapsniveau".

Uw kortingen en voordelen zijn geldig in bijna 3800 hotels van de merken Sofitel, SO/, Sofitel LEGEND, Grand Mercure, MGallery, Mondrian, Mövenpick, Pullman, Adagio, Hipark by Adagio, Mercure, Novotel, The Sebel, Tribe, Adagio Access, greet, ibis en ibis Styles.

De lijst van accommodaties die niet aan het programma deelnemen en onderhevig is aan wijzigingen, is hier op de website te vinden. Adagio hotels in Brazilië en Rusland moeten ook aan deze lijst worden toegevoegd.

Uw ALL PLUS Voyageur-kaart garandeert u de beschikbaarheid van een slaapkamer, op voorwaarde dat u ten minste 3 dagen voor uw aankomst boekt (voor 12:00 uur plaatselijke tijd van het te bezoeken hotel). Dit voordeel kan niet worden gecombineerd met het verlaagde tarief van uw ALL PLUS Voyageur-kaart. Deze voorwaarden zijn niet van toepassing in bepaalde hotels, op bepaalde datums die u kunt raadplegen door op deze link te klikken.

Let op, de reserveringsgarantie is niet hetzelfde als de beschikbaarheidsgarantie (cf. vraag "Hoe kan ik profiteren van de beschikbaarheidsgarantie van mijn slaapkamer bij de reservering"). Uw ALL PLUS Voyageur-kaart bevat geen reserveringsgarantie. Om uw reservering te garanderen en dus te behouden voor elke aankomst na 18:00 uur (14:00 uur in sommige landen), is een creditcardnummer nodig. In geval van niet geannuleerde reservering (no-show) en volgens het annuleringsbeleid van het te bezoeken hotel, zal het bedrag van de eerste nacht in rekening worden gebracht op de creditcard die als garantie is gegeven.

Voor uw veiligheid en de bescherming van uw persoonsgegevens wordt uw creditkaartnummer van de ene reservering niet bewaard tot de volgende.

Als uw ALL PLUS Voyageur-kaart verloren of gestolen is, moet u de klantenservice hiervan op de hoogte brengen via deze link. U vindt de link naar uw klantenservice ook vanuit uw persoonlijke ruimte.

Deze verklaring is belangrijk om elk frauduleus gebruik van uw ALL PLUS Voyageur-kaart te vermijden.

Het duplicaat is gratis.

Nee, uw werknemers behouden de punten die zij hebben gespaard door hun deelname aan het loyalty programma ALL, Accor Live Limitless.

Bovendien kunnen zij het account van hun ALL PLUS Voyageur-kaart koppelen aan hun ALL-account om Reward-punten te sparen bij uitgaven met hun ALL PLUS Voyageur-kaart. Zij moeten dan contact opnemen met onze klantenservice door deze link.

De ALL PLUS ibis -kaart is een niet-gratis abonnementskaart die één jaar geldig is en speciale kortingen en voordelen biedt in alle deelnemende ibis-, ibis Styles- en ibis budget-hotels wereldwijd (met uitzondering van sommige hotels: de hotels weergeven die niet aan het programma deelnemen).
De ALL PLUS ibis -kaart kost 90 euro inclusief btw per jaar afgezien van tijdelijke aanbiedingen of speciale lokale voorwaarden.
De kaart is één jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.

U profiteert van kortingen in alle ibis-, ibis Styles- en ibis budget-hotels die deelnemen aan het programma wereldwijd (met uitzondering van sommige hotels: de hotels weergeven die niet aan het programma deelnemen):

 • op overnachtingen: 10% korting op het volle tarief of 5% op de promotietarieven van de ibis-familie (Early booking, Summer & Winter deals, week-end),
 • op consumpties: 10% korting op bestedingen in het restaurant en de bar: ontbijt, lunch, diner, barconsumpties (zelfs als u niet in het hotel logeert).
Met de ALL PLUS ibis -kaart is er gegarandeerd een kamer beschikbaar in het gekozen ibis-, ibis Styles- of ibis budget -hotel of een etablissement uit dezelfde categorie in de omgeving, mits u deze minimaal twee dagen voor aankomst vóór 12.00 uur boekt. Deze garantie geldt alleen voor boekingen tegen het publiekstarief of het volle tarief, waarop de houder van de ALL PLUS ibis -kaart 10% korting krijgt. U kunt uw kortingen dus combineren met dit voordeel. Voor sommige hotels gelden deze voorwaarden niet altijd of alleen op sommige datums.
De ALL PLUS ibis -kaart biedt geen garantie voor het geval u te laat in het hotel aankomt. Om de kamerboeking ongeacht uw aankomsttijd te garanderen vragen we u om het nummer van uw creditcard. Met het oog op de beveiliging en ter bescherming van uw persoonsgegevens wordt het nummer van uw creditcard niet bewaard voor volgende boekingen. Wanneer een boeking niet wordt geannuleerd, wordt het bedrag voor de eerste nacht in rekening gebracht op de creditcard waarvan het nummer als garantie is gegeven.
Het nummer van uw creditcard dat u bij aankomst opgeeft, geeft ons de garantie dat de rekening wordt betaald.

U kunt de ALL PLUS ibis -kaart alleen met een creditcard kopen:

Toolbox
Mobiele App Veelgestelde vragen Contact Blog